Knjiga gostovVLADIMIR JENKO, TOPOLC 78

Podjetje MONTER Kocjan d.o.o. iz Mokronoga mi je kvalitetno in natančno pokrilo streho z gerardom na stanovanjskem objektu. Predvsem pa me je prijetno presenetilo, da delo opravijo z tako skrbnostjo, kot bi delali na svojem objektu. Same pohvale na njihovo delo, vso potrebno opremo od dvigala do čistega delovišča po končanem delu. Ni čudno, da je toliko povpraševanja po njihovih storitvah. Želim jim še veliko uspeha pri svojem delu!Jenko

Janez Žnidaršič - Cerknica

Zelo smo zadovoljni z vašo storitvijo. Bili smo prijetno presenečeni ker ste delali tudi v nedeljo da ste opravili delo do konca. Vaše delo je, kvalitetno, hitro in zelo ugodno! Še enkrat hvala!!

tesarstvo šepic, krovstvo šepic

Bodite dobri kot do sedaj in računajte tudi na nas.Šepic

Šušteršič Blaž

Kocjan je car, avtodvigalo 1500xp pa zakon srečno pa varno delo vam želim še naprej pa kr pri fassiju ostanite, hidravlik servis je tud zakon priporočam vsem obe firmi, to so pošteni ljudje.

Mirko Sitar

Z njihovimi storitvami dvigal smo zelo zadovoljni

Vinko Vitman

Vse najboljše o ekipi Kocjan: točni, hitri, strokovni, prijazni, zanesljivi. Priporočam vsem , ki si izberejo Trimo streho ali druge njihove storitve.

Vedran Šubic

Prišli na ogled, poslali predračun, prišli na montažo na dogovorjeni dan, naredili vzorno, se prilagadodili situaciji na terenu in željam ob montaži 100%. Priporočam! Vedran Šubic

Franci Bartolj, Inpro d.o.o., Novo mesto

Ko v celi Soveniji ne dobiš dvigala, te reši Kocjan. Včasih tudi iz danes na jutri. V našem podjetju se torej ne sprašujemo, koga klicati!

Koščak Aleš

Zahvala vaši ekipi za prijaznost, strokovnost in da ste upoštevali vse naše želje. Priporočamo!

Frane Videčnik

Z vašim delom, strokovnostjo in izdelkom smo bili zelo zadovoljni. Tudi z ekipo, še posebno z vodjo skupine. Z veseljem vas bomo priporočili sosedom.

Vitman Drago in Malči

Montaža je bila hitra in kvalitetno izvedena.