O nas

Podjetje Monter Kocjan iz Mokronoga se ponaša z bogato tradicijo. Ustanovljeno je bilo že leta 1998, sprva kot samostojna zasebna obratovalnica s šestimi zaposlenimi, leta 2002 pa se je preoblikovalo v družbo. Danes je podjetje Monter Kocjan sodobno podjetje, ki ga sestavlja štiridesetčlanski kolektiv.

V več kot 20 letih delovanja je naše podjetje Monter Kocjan pridobilo obsežne domače in mednarodne reference ter si s kvalitetnim delom prislužilo zaupanje številnih naročnikov in ugled zanesljivega partnerja. Vsem svojim naročnikom in kupcem se v garancijskem roku ustrezno odzivamo, s čimer jim nudimo varnost in zanesljivost.

V proizvodni delavnici izdelujemo krovsko-kleparske elemente za lastno montažo kot tudi za prodajo. Prav tako smo v zadnjem desetletju močno razširili vozni park podjetja. Na voljo je več tovornih vozil z avtodvigali in dvižnih košar, ki omogočajo delo in dvig na višini tudi do 47 metrov. 

V podjetju se zavedamo, da zaposleni predstavljajo gonilno silo podjetja in so zaslužni za dobro ime in tradicijo, ki ju uživamo v stroki. Zavedamo se tudi, da je treba slediti sodobnim trendom in inovacijam na področju gradbeništva, zaradi česar svojim zaposlenim redno nudimo usposabljanja in izobraževanja.