Krovska dela

Streha predstavlja najbolj izpostavljen del objekta in mora zato uspešno kljubovati vsem vremenskim razmeram, poleg tega pa tudi celostno zaključi podobo objekta. Pravilna in kakovostna izvedba strehe je torej ena najpomembnejših faz gradnje, zato je pomembno da posebno pozornost namenite izbiri ustreznih materialov in kakovostnih izvajalcev. Na tem mestu vam lahko s svojimi bogatimi izkušnjami pomagamo tudi mi.

Na stanovanjskih, poslovnih in industrijskih objektih že več kot dve desetletji izvajamo krovska dela s priznanimi pločevinastimi, betonskimi in opečnimi strešnimi kritinami znamk Trimo, Brucha, Bramac, Creaton, Tondach, Gerard, Esal, Metrotile, Kingspan, Metrapan in drugimi. Prav tako izvajamo kompletirane ravne strehe (od nosilne trapezne pločevine, parne zapore, toplotne izolacije in končne hidroizolacije) z različnimi materiali proizvajalcev Sika in Bauder.

Imamo tudi okoljevarstveno dovoljenje za odstranjevanje in odvoz materialov, ki vsebujejo okolju škodljiv azbest. Zaposleni, ki odstranjujejo strešno kritino, so za tovrstno delo usposobljeni ter poučeni o škodljivostih in nevarnostih. Pri delu upoštevamo zahteve Pravilnika o ravnanju z odpadki, ki vsebujejo azbest, Pravilnik o varovanju delavcev pred tveganji zaradi izpostavljenosti azbestu pri delu in Uredbo o pogojih, pod katerimi se lahko pri rekonstrukciji ali odstranitvi objektov in pri vzdrževalnih delih na objektih, instalacijah ali napravah odstranjujejo materiali, ki vsebujejo azbest.